Beltéri vezérlők

Beltéri vezérlők

A vezérlők jelentik az öntözőrendszer központját, ezeken a készülékeken állítható be az öntözés kezdési időpontja, valamint az egyes zónák öntözési időtartama.

A vezérlő egy vezetéken keresztül kezeli a mágnesszelepeket, melyen 24V-ot továbbít a szelephez az adott zóna üzemelésekor.
A készüléken beállítható az öntözés kezdési ideje, az egyes zónák öntözési időtartama, kiválasztható, hogy a hét mely napjain kapcsoljon be a rendszer. Lehetőség van százalékos eltérítésre, amely segítségével egységesen kitolható az összes zóna öntözési időtartama (pl. nagyobb szárazság esetén, ha 100%-ról 120%-ra állítjuk, akkor 20%-kal megnöveljük minden zóna öntözési időtartamát). A vezérlőn lévő „off” gombbal kikapcsolható az öntözőrendszer anélkül, hogy a programba belenyúlnánk, így ha valamilyen okból kifolyólag nem szeretnénk üzemeltetni a rendszert, az újbóli bekapcsoláshoz nem szükséges a vezérlőt újból beállítani.

Ezen kívül a vezérlőn lehetőség van manuális indításra, amely segítségével az alapprogramon kívül lefuttathatunk egy adott zónát, vagy akár a teljes programot.

 

Vissza